Jouw website extra veilig - TRUE Communications
a brandlove company MENU

Jouw website extra veilig

Nieuwe tijden vragen om nieuwe maatregelen

Er is niets nieuws onder de zon wanneer we vertellen dat alles in het online landschap om innovatie draait. Vandaag de dag speelt veiligheid daarbij een steeds belangrijkere rol. Niet vreemd, gezien het feit dat het aantal hacks van websites jaarlijks toeneemt. Om hierop te anticiperen bieden wij twee aanvullende beveiligingsmaatregelen.

We horen je denken: maar is mijn website nu niet veilig dan? Zeker wel: wij werken met de nieuwste softwareversies, updaten je website regelmatig en voorzien je website van de laatste releases. Zo zorgen we op basis van het SLA voor de nodige veiligheid. Hackers worden echter steeds slimmer en met de volgende twee beveiligingsmaterialen ben je nóg beter beveiligd tegen ongewenst bezoek. Immers: voorkomen is beter dan genezen!

1. Beveiligingspakket
Weet je hoe hackers te werk gaan? Ze gebruiken voornamelijk een geautomatiseerd proces om beveiligingslekken te vinden. Een agressieve ‘bot’ doorzoekt de site met het doel zwakke plekken te vinden. De installatie van ons beveiligingspakket voorkomt dat hackers deze zwakke plekken vinden. Een aantal algemene en standaardonderdelen van je WordPress website zijn dan namelijk beter beveiligd.

Je kunt hierbij denken aan:

een aanpassing van de standaard inlog-url (jouwwebsite.nl/wp-admin)
een malware scanner
het beschermen en verbergen van het admin account
het opschroeven van beveiliging van de mediabibliotheek en geïnstalleerde plugins
Het automatisch blokkeren van IP-adressen na een x aantal pogingen of vanaf bekende zwarte lijsten

2. SSL-certificaat
Wist je al dat de welbekende browser Google Chrome met een nieuwe versie komt en dat dit gevolgen heeft voor je website? Vanaf oktober zal de browser meldingen aan je bezoekers afgeven dat je website mogelijk onveilig is. Deze ‘not secure’ meldingen verdwijnen na installatie van een SSL-certificaat. Websites met een SSL-certificaat zijn herkenbaar aan de groene adresbalk met het slotje of aan ‘https’ voor de domeinnaam, kijk bijvoorbeeld nu bovenin je adresbalk bij ons adres.

Dit certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen de server en de browser (zoals Chrome of Internet Explorer) beveiligd wordt. Over die verbindinglopen namelijk gevoelige gegevens, zoals een ingevuld contactformulier of een aankoop. De SSL-certificaten die wij aanbieden zijn van het bekende Thawte Consulting en zorgen ervoor dat deze gegevens goed versleuteld zijn. De keuze is reuze, dus je kunt zelf bepalen welk certificaat bij jullie website past:

1. Webserver SSL-certificaat – €120 / jaar
Heb je beperkt te maken met privacygevoelige gegevens zoals in contactformulieren voor offerteaanvragen en de contactpagina? Dan is dit certificaat de uitkomst: er vindt een eenvoudige controle plaats om de identiteit van de aanvrager vast te stellen en de bezoekers zien ‘https’ voor de domeinnaam staan.

2. Extended Validation SSL-certificaat – €195 / jaar
Bevat je website een webshopmodule? Dan is het Extended Validation certificaat aan te bevelen. Er wordt een uitgebreide controle van de identiteit van de aanvrager gevraagd, waarbij het certificaat herkenbaar is aan het groene blokje dat in de adresbalk van de browser verschijnt. Dit certificaat is bovendien geschikt voor overheidsinstanties en banken.

3. Wildcard SSL-certificaat – €350 / jaar
Wil je niet beperkt blijven tot het domein zelf? Dit certificaat is vergelijkbaar met het Webserver SSL-certificaat met als extra voordeel dat ook directe subdomeinen binnen de autorisatie vallen (mail.domein.nl, www.domein.nl, shop.domein.nl, test.domein.nl etc.)

Extra voordelen

Met onze beveiligingsmaatregelen ben je niet alleen beveiligd tegen hackers. Online draait immers alles om ‘zien en gezien worden’ en daarom bieden wij nog twee grote voordelen:

  • Je website is zichtbaar extra beveiligd en zorgt op deze manier voor meer vertrouwen bij bezoekers
    Je website krijgt een betere vindbaarheid in Google, omdat deze belangrijke maatregelen bijdragen aan een hogere Google ranking

Ons aanbod

Wij voeren deze maatregelen graag voor je uit tegen een eenmalig scherp tarief:

  1. Beveiligingspakket: éénmalige kosten €150,-
  2. SSL-certificaat:
    • aanvragen en installeren: eenmalig €95,-
    • jaarlijks vermelde kosten

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Vind jij de veiligheid van je website net zo belangrijk als wij? Neem dan contact met ons op. Liefde voor jouw merk is immers ons hoogste doel!

True Communications
055 578 73 78
info@wearetrue.nl

Deel deze pagina!