Amazing neemt True Communications over - TRUE Communications
a brandlove company MENU

4 september 2018

Amazing neemt True Communications over

Yes… It’s True! Vanaf juli 2018 maakt True Communications deel uit van de Amazing Groep. True wordt daarmee een ‘zusje’ van o.a. Amazing en Wijontwerpen bno. Na acht jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund, heeft voormalig eigenaar van True Communications Geurt Kok het stokje overgedragen aan Michiel Brouwers.

De bureaus blijven separate merken in de markt. True zal zodoende onder eigen naam en met de vertrouwde gezichten blijven opereren. Echter op de achtergrond zullen kennis en kunde gedeeld worden. Voornamelijk de synergie tussen de activiteiten en de kruisbestuiving tussen de teams van de ondernemingen bieden schaalvoordeel en nóg meer specialisme.

Met bijna 40 specialisten bestaat de Amazing Groep uit een ijzersterk team dat alle communicatievraagstukken van haar klanten vanuit een professionele en verrassende invalshoek kan benaderen. Van branding, positionering en creatief concept tot huisstijl, app- of websiteontwikkeling. De nieuwe combinatie werkt o.a. voor merken als Coop, Univé, Sparta, Circulus Berkel, Batavus, Luzac en Wibra.

Vragen? Michiel praat je graag bij: 055 526 88 88 / michiel@amazing.nl

Deel dit bericht!